Kosovë

Veriu preket nga vërshimet, banorët kalojnë natën jashtë

Veriu preket nga vërshimet, banorët kalojnë natën jashtë
 

Banorët shqiptarë të veriut të Mitrovicës janë prekur nga vërshimet si pasojë e reshjeve të mëdha të shiut dhe borës ditëve të fundit.

Kjo situatë ka rënduar gjendjen e tyre duke bërë që ata të kalojnë natën jashtë për të ndihmuar njëri-tjetrin.