Kosovë

Në Spitalin e Pejës po trajtohen 65 pacientë me Covid -19

Në Spitalin e Pejës po trajtohen 65 pacientë me Covid -19
 

65 pacientë të infektuar me koronavirus janë duke u trajtuar në Spitalin e Pejës.

Një pacient është në respirator (CPAP) dhe 43 janë në oksigjenoterapi.