Kosovë

Vërshimet shkaktojnë dëme të mëdha në disa komuna

Vërshimet shkaktojnë dëme të mëdha në disa komuna
 

Reshjet e mëdha e të shiut gjatë ditëve të fundit kanë shkaktuar vërshime dhe dëme materiale edhe në komunat e regjionit të Ferizajt.

Vlerwsohet se ekonomitë familjare janë dëmtuar me dhjetëra mijëra euro, ndërkohë janë strehuar dhjetëra familje si pasojë e depërtimit të vërshimeve nëpër shtëpi.