Kosovë

Peja rrezikon të mbesë pa shërbim të bartjes së mbeturinave

Grumbuj mbeturinash mund të jetë pasqyra e rrugëve dhe rrugicave të qytetit dhe fshatrave të Pejës që nga muaji shkurt, ka paralajmëruar kompania rajonale e mbeturinave “Ambienti”, që për shkak të gjendjes së rëndë financiare thotë se shërbimin mund ta kryejë vetëm edhe për një apo dy muaj.

 

Grumbuj mbeturinash mund të jetë pasqyra e rrugëve dhe rrugicave të qytetit dhe fshatrave të Pejës që nga muaji shkurt, ka paralajmëruar kompania rajonale e mbeturinave “Ambienti”, që për shkak të gjendjes së rëndë financiare thotë se shërbimin mund ta kryejë vetëm edhe për një apo dy muaj.

Nexhat Abdullahi, drejtor i kompanisë me 480 punëtorë, përfshirë njësitet në Istog e Klinë, ka thënë se situata është rënduar për shkak të pandemisë.