Kosovë

105 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, 18 në gjendje të rëndë

105 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, 18 në gjendje të rëndë
Foto: KOHA
 

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës kanë duke u trajtuar 105 pacientë me koronavirus.

Sipas njoftimit nga Spitali, 18 pacientë janë në gjendje më të rëndë, 74 ne oksigjenoterapi dhe 4 në respirator.