Kosovë

Në Bardh të Madh të Fushë-Kosovës nis ndërtimi i QMF-së

Në Bardh të Madh të Fushë-Kosovës nis ndërtimi i QMF-së
 

Sot është vendosur gurthemeli i ndërtimit të objektit të Qendrës së Mjekësisë Familjare në fshatin Bardh i Madh në komunën e Fushë Kosovës.

Në këtë objekt do të ofrohen shërbime dhe do të plotësohen kërkesat dhe nevojat shëndetësore për një shëndet më të mirë të banorëve të këtij fshati dhe vendbanimeve përreth.