Kosovë

127 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, nëntë në gjendje të rëndë

127 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, nëntë në gjendje të rëndë
Foto: KOHA
 

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës janë duke u trajtuar 127 pacientë të infektuar me koronavirus.

Prej tyre, 24 pacientë janë në gjendje të rëndë, 87 në oksigjeno terapi dhe katër në respirator.