Kosovë

Rregullohet shtegu për ecje në `Dy ujëvarat` në Korbliq të Kaçanikut

Rregullohet shtegu për ecje në `Dy ujëvarat` në Korbliq të Kaçanikut
 

Pas javësh planifikimi dhe përgatitje, `Gjethi` filloi implementimin e projektit Rregullimi dhe shenjëzimi i shtegut për ecje "Dy ujëvarat" në Korbliq (Kaçanik).

Miksi i ekipeve vullnetare dhe punëtorëve të angazhuar u fokusuan paralelisht në të dy ujëvarat: