Kosovë

Ekzekutivi i Shtimes me shoqatat e dala nga lufta me deklaratë të përbashkët për 28 Nëntor

Ekzekutivi i Shtimes me shoqatat e dala nga lufta me deklaratë të përbashkët për 28 Nëntor
 

Ekzekutivi i Komunës së Shtimes në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 28 nëntorit, në bashkëpunim me Shoqatën e Familjeve të Dëshmorëve të UÇK-së, Shoqatën e Invalidëve të UÇK-së dhe Organizatën e Veteranëve të Luftës së UÇK-së në Shtime, kanë nxjerrë edhe një deklaratë të përbashkët për të shprehur mbështetjen dhe konsideratën për luftën e UÇK-së, drejtuesve të saj dhe, siç thonë ata, popullit të Kosovës.

Po ashtu me këtë deklaratë kanë shprehur bindjen se e vërteta, e drejta dhe e vërteta për pastërtinë e Luftës së UÇK-së dhe liderëve të saj do të triumfojë.