Kosovë

50 punëtorë shëndetësorë në Spitalin e Gjilanit të infektuar me koronavirus

50 punëtorë shëndetësorë në Spitalin e Gjilanit të infektuar me koronavirus
 

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka bërë të ditur numrin e personelit shëndetësorë në Spitalin e Gjilanit të cilët janë të infektuar me COVID-19.

Përmes një postimi në Facebook, derisa ka njoftuar se ka qëndruar në këtë spital për vizitë ai ka thënë se numri i pacientëve me virus të cilët po trajtohen është 68, kurse nga personeli shëndetësor 50 janë pozitivë me COVID-19 dhe në vetizolim janë 8 mjekë.