Kosovë

Rreth 200 punonjës shëndetësorë në Ferizaj pa paga në dy muajt e fundit

Punuan edhe vullnetarisht kur ishte nevoja, por prej kur u bënë me kontrata të përkohshme, rreth 200 punonjës shëndetësorë në QKMF në Ferizaj nuk janë paguar.

 

Punuan edhe vullnetarisht kur ishte nevoja, por prej kur u bënë me kontrata të përkohshme, rreth 200 punonjës shëndetësorë në QKMF në Ferizaj nuk janë paguar.

Angazhimi i tyre ishte bërë përmes një marrëveshjeje ndërmjet Komunës dhe organizatës “Caritas Kosova”.