Kosovë

14 të vdekur nga COVID-19 në Obiliq që nga fillimi i pandemisë, një shkollë e mbyllur

14 të vdekur nga COVID-19 në Obiliq që nga fillimi i pandemisë, një shkollë e mbyllur
Foto: KP
 

Në Obiliq 14 të vdekur me COVID-19 janë regjistruar që nga fillimi i pandemisë. Drejtoresha e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Obiliq, Vlora Mjekiqi Kabashi, thotë për KosovaPress, se si komunë e kanë menaxhuar mirë situatën.

Ajo bënë të ditur se deri më tash në këtë komunë ka më shumë të shëruar sesa të infektuar, me gjithsej 197.