Kosovë

35 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës

35 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës
Foto: FB
 

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës po trajtohen 35 pacientë me COVID-19.

23 të infektuar me koronavirus janë në oksigjeno-terapi dhe nga ta, 6 janë në gjendje më të rëndë, ka njoftuar spitali në Facebook.