Kosovë

Për shkak të pandemisë, bujqve iu grumbullohen tonelata të produkteve të pashitura

 

Pritjet që të përfitojë nga angazhimi i tij dhe i familjes, Nazim Ademit nga Pestova e Vushtrrisë për këtë vit ia ka shuar COVID-19.

Sikur shumë bujq në rajonin e Vushtrrisë, edhe Ademi mbjell patate. Por këtë vit i kanë mbetur hiç më pak se 15 tonë të pashitura, siç thotë, të mos i ketë ndodhur ndonjëherë.