Kosovë

Partitë dhe nismat opozitare serbe në veri “dorëzohen” para Listës Serbe

Partitë dhe nismat opozitare serbe në veri “dorëzohen” para Listës Serbe

Dushan Millunoviq, kandidat i pavarur nga Mitrovica e Veriut është i vetmi politikan serb nga kjo komunë që ka vendosur ta sfidojë kandidatin nga Lista Serbe, Milan Radojeviq në zgjedhjet për kryetar komune. Millunoviq është ish-anëtar i Iniciativës Qytetare SDP-Oliver Ivanoviq.

Kurse Radojeviq është ish-zëvendësministër i Punëve të Brendshme të Kosovës, shkruan REL.