Kosovë

Zgjedhjet në dy komuna, nis periudha e aplikimit për regjistrim për votim jashtë vendit

Zgjedhjet në dy komuna, nis periudha e aplikimit për regjistrim për votim jashtë vendit

KQZ-ja njofton se sot, 30 tetor, ka filluar periudha e aplikimit për regjistrim për votim jashtë Kosovës për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut.

Përmes një komunikate për media bëhet e ditur se afati për aplikim përmbyllet më 7 nëntor, transmeton KOHA.