Kosovë

Drejtuesit e KK të Prizrenit bëjnë thirrje për respektim të masave

Rritja e numrit të rasteve me COVID-19 në ditët e fundit ka krijuar shqetësim në mesin e qytetarëve të Prizrenit.

 

Rritja e numrit të rasteve me COVID-19 në ditët e fundit ka krijuar shqetësim në mesin e qytetarëve të Prizrenit.

Refet Bushati qytetar dhe zejtar nga Prizreni, pohon se në mesin e popullatës ka drojë sa i përket COVID-19.