Kosovë

Komuna e Obiliqit përkrah bizneset që janë përballur me vështirësi gjatë pandemisë Covid-19

 

Kryetari i Obiliqit, Xhafer Gashi, sot ka mbajtur takim me përfaqësuesit e bizneseve të vogla, të mesme dhe gastronomitë që operojnë në komunën e Obiliqit.

Në këtë takim ai njoftoi të pranishmit me vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës lidhur me Programin e rimëkëmbjes ekonomike, nga i cili komuna e Obiliqit ka përfituar 290,530.18€. Këto mjete janë dedikuar për sektorët më të prekura nga pandemia Covid-19: shëndetësia, bujqësia dhe ekonomia.