Kosovë

Vetura kalon përmes “ishullit të këmbësorëve” në anën e kundërt të rrugës

 

Në rrugën “Idriz Seferi” në Gjilan, e cila është rrugë me katër korsi për qarkullim, janë të vendosura shenjat vertikale dhe horizontale mirëpo këto shenja nuk i kanë bërë përshtypje një shoferit i cili me makinën e tij përmes ishullit të këmbësorëve (pjesës gjelbëruese që ndan dy anët e rrugës) kalon në anën e kundërt të rrugës duke bërë një veprim të rrezikshëm në komunikacion.

Banorë të lagjes “Idriz Seferi” të cilët i kanë dërguar Kohës videon në kushte anonimiteti deklarojnë se kanë parë veprime të tilla edhe në të kaluarën nga shoferë tjerë të cilët janë treguar të papërgjegjshëm dhe kanë rrezikuar pjesëmarrësit e tjerë në komunikacion.