Kosovë

Fillon asfaltimi i rrugëve në Llapçevë të Malishevës

Fillon asfaltimi i rrugëve në Llapçevë të Malishevës
 

Ka filluar asfaltimi i 1200 metrave rrugë brenda fshatit Llapçevë të komunës së Malishevës, si dhe rregullimi i ndriçimit publik.

Drejtori i Urbanizmit, Ahmet Morina, ka thënë se, “me këto investime po përmbushen nevojat e banorëve dhe investimet në infrastrukturën e fshatit”.