Kosovë

Haziri: Gjilani ka rekomanduar që mësimi të mbahet me prezencë fizike

Haziri: Gjilani ka rekomanduar që mësimi të mbahet me prezencë fizike

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, është takuar me task-forcën për përgatitjen e fillimit të vitit të ri shkollor 2020/21.

Janë shqyrtuar mundësitë dhe angazhimi i personelit të drejtorisë komunale, të personelit të shkollës, këshillit të prindërve dhe asistencës mjekësore.