Kosovë

Në Prizren ankohen se ka devalvuar puna e Kuvendit komunal

Anëtarët e Kuvendit të Komunës së Prizrenit ankohen se puna e këtij organi lokal si dhe Komiteteve të tij është zbehur. Sipas tyre, ka devalvuar sidomos puna e Komitetit për Politikë e Financa, derisa kanë shprehur shqetësimin se mbledhjet e Komitetit për Politikë e Financa po neglizhohen nga Ekzekutivi komunal.

Anëtari i KPF-së dhe shefi i grupit të këshilltarëve të LDK-së në Kuvendin e Komunës, Haziz Hodaj, ka theksuar se mungesa e përfaqësuesve të Ekzekutivit në KPF nuk mund të arsyetohet në asnjë mënyrë, raporton KOHA.