Kosovë

Policia shqipton 165 fletëparaqitje për qytetarët që s’respektuan masat në Gjilan

Policia shqipton 165 fletëparaqitje për qytetarët që s’respektuan masat në Gjilan
Foto: KOHA

Policia Rajonale e Gjilanit ka hasur në 165 qytetarë të cilët nuk kanë respektuar masat shëndetësore të cilat janë në fuqi për mbrojtjen nga pandemia.

Këtu përfshihet edhe mos mbajtja e maskës. Policia ka ndaluar këta persona dhe ndaj tyre ka shqiptuar fletëparaqitje të cilat plotësohen edhe me gjoba.