Kosovë

Përurohet ura që lidhë Doberllukën dhe Pantinën

Përurohet ura që lidhë Doberllukën dhe Pantinën

Në mes të fshatrave Doberllukë dhe Pantinë, mbi lumin “Silnica” sot është përuruar ura e re e ndërtuar me investime nga buxheti i Komunës së Vushtrrisë, e cila do t’u shërbejë shumë bujqve që i punojnë arat në të dy anët e lumit.

Përveç përfaqësuesve të fshatit, në këtë ceremoni kanë marrë pjesë edhe drejtues të pushtetit lokal dhe përfaqësues të KFOR-it.