Kosovë

Drejtori Komunal në Gjilan e quan “të paaftë” Vjosa Osmanin, i thotë “të merret” me familjen

Drejtori Komunal në Gjilan e quan “të paaftë” Vjosa Osmanin, i thotë “të merret” me familjen
Foto: Komuna e Gjilanit

Një drejtor i Komunës së Gjilanit vazhdon të përdorë fjalor të papërshtatshëm në rrjetet sociale.

Drejtori i shërbimeve publike, Naser Korça ka shfrytëzuar rrjetin social “Facebook” dhe ka komentuar për zhvillimet politike, të cilat kanë ndodhur sot dhe pezmi i tij kësaj radhe i është drejtuar kryeparlamentares Vjosa Osmani, të cilën e ka quajtur “si të paaftë”, teksa e ka këshilluar “që të kujdeset për dy vajzat e saj”.