Kosovë

Opozita në Gjilan me vërejtje për projektet të cilat nuk po përfundohen sipas afateve

Opozita në Gjilan me vërejtje për projektet të cilat nuk po përfundohen sipas afateve

Këshilltarët komunalë të Gjilanit të cilët përfaqësojnë opozitën në seancën e Kuvendit Komunal që është mbajtur sot në shkollën e mesme “Xhavit Ahmeti” kanë kritikuar qeverisjen komunale se nuk ka arritur që të përfundojë disa nga projektet të cilat janë të rëndësishme për komunitetin.

Këshilltarët komunalë të Lëvizjes Vetëvendosje (VV) dhe të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) kanë deklaruar se kanë analizuar raportin 1 vjeçar të punës së kryetarit të Gjilanit, Lutfi Haziri, dhe në raportin për vitin 2019 nuk pasqyrohen ngecjet dhe zhvillimet të cilat kanë ndodhur në këtë komunë.