Kosovë

Rastet e shumta në Vushtrri janë rezultat i lëvizjeve të pakontrolluara

Rastet e shumta në Vushtrri janë rezultat i lëvizjeve të pakontrolluara

Edhe 14 raste me koronavirus janë konfirmuar në komunën e Vushtrrisë. Vushtrria në ditët e fundit prinë për nga numri i rasteve, ndërsa të hënën është njoftuar se rastet e reja janë të shpërndara në katër vendbanime të ndryshme. Pesë raste janë në fshatin Ceceli, nga katër në qytetin e Vushtrrisë dhe në Mihaliq si dhe një rast në Bajskë.

Kryetari i komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka thënë se bëhet fjalë për raste kontakti, të ndërlidhura familjarisht ose tërthorazi në mes vete.