Kosovë

MKRS-ja premton investime të shumta në Podujevë

MKRS-ja premton investime të shumta në Podujevë
 

Ministrja në detyrë e Kulturës Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, ka premtuar investime të mëdha në infrastrukturën sportive në Podujevë.

Në një takim me ushtruesin e dytrës së kryetarit të komunës së Podujevës, Nexhmi Rudari, Dumoshi, është nënshkruar një memorandum bashkëpunimi, për mbështetjen financiare të projektit “Stadiumi i Qytetit në Podujevë”, që do të implementohet këtë vit.

MKRS-ja do të ndajë 250 mijë euro për këtë investim. Në vitin 2021, investimet në stadiumin e qytetit të Podujevës “Zahir Pajaziti” do të përfundojnë dhe do të investohen edhe 300 mijë euro tjera, dhe ky stadium do të jetë i kategorisë së dytë sipas kritereve të UEFA-s.