Kosovë

Mes tri rasteve të sotshme pozitive në Vushtrri, dy janë punëtorë shëndetësorë

Mes tri rasteve të sotshme pozitive në Vushtrri, dy janë punëtorë shëndetësorë
Foto: Ilustrim
 

Kryetari i Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka bërë të ditur se mes tri rasteve pozitive me COVID-19 sot në këtë komunë, dy janë punëtorë shëndetësorë, kurse një kontakt i tyre.

Bëhet fjalë për një punëtor shëndetësor të kujdesit parësor dhe një në spitalin e qytetit “Sheikh Zayed”. Gjithsej sot janë kryer 40 mostra.