Kosovë

Qytetarët e Podujevës s’i përfillin masat kundër COVID-19

Foto: KOHA
 

Qytetarët e Podujevës nuk duan t’ia dinë për masat e Qeverisë së Kosovës për të mos qëndruar nëpër parqe e sheshe gjatë kohës së pandemisë COVID19.

Edhe pse ka gati dy javë prejse Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike ka marrë vendim për mbylljen e parqeve, qytetarë të shumtë gjatë ditës së enjte kanë qëndruar në parkun e paqes “Manchaster”, raporton KOHA.