Kosovë

Inspektoriati në Viti vëren se ka tendencë nga floktarët që të rihapin bizneset e tyre

Inspektoriati në Viti vëren se ka tendencë nga floktarët që të rihapin bizneset e tyre

Inspektorati komunal në Viti gjatë punës në teren ka vërejtur se ka tendencë nga ana e pronarëve që të rihapin bizneset e tyre përkundër që nuk kanë të drejtë të ushtrojnë veprimtarinë biznesore në këtë kohë të pandemisë COVID -19.

Komuna e Vitisë qëndron ende në karantinë për shkak se janë shënuar raste të banorëve të cilët janë prekur nga koronavirusi dhe për këtë arsye janë ndaluar hyrjet dhe daljet në këtë territor.