Kosovë

Deçani e Istogu ndajnë 150 mijë euro për menaxhimin e situatës me Covid-19 dhe për familjet skamnore

Deçani e Istogu ndajnë 150 mijë euro për menaxhimin e situatës me Covid-19 dhe për familjet skamnore

Jo të gjitha familjet kanë pasur mundësi materiale të sigurojnë pak më tepër gjëra ushqimore në këtë situatë të rëndë të krijuar nga pandemia e koronavirusit.

Në komunën e Deçanit, me dhjetëra familje që jetojnë vetëm nga skema sociale kanë drejtuar kërkesa Komunës për t’u dalë në ndihmë me artikuj ushqimor dhe materiale higjienik.