Kosovë

Vetizolohet Lutfi Haziri

Vetizolohet Lutfi Haziri
 

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka njoftuar se është vetizoluar, pasi javën e kaluar ka qenë në të njëjtin ambient me një të prekur me koronavirusin COVID-19.

“Komuna e Gjilanit prej 22 shkurtit ka ndërmarrë veprimet konkrete për parandalimin e #Covid-19. Ekipet komunale, në koordinim me të gjitha instancat lokale dhe regjionale, çdo ditë janë në luftë me këtë virus. Meqë javën e kaluar kam qenë në ambient të njëjtë, por pa kontakt me Muhamet Sejdiun, i cili rezultoi pozitiv, unë nga mbrëmja jam vetizoluar, duke iu nënshtruar testeve të protokolit shëndetësor”, ka shkruar Haziri, transmeton Koha.