Kosovë

Policët në Lipjan ankohen se po punojnë pa maska dhe dorëza

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Agim Ademi

Zyrtarët e Policisë së Kosovës në Lipjan të shtunën janë ankuar se kanë dalë në detyrë pa maska dhe pa dorëza pasi që niveli qendror nuk i ka furnizuar ende, megjithëse janë paraqitur rastet e para në Kosovë të virusit COVID-19.