Kosovë

Prej frikës nga koronavirusi, pejanët iu rrinë larg objekteve shëndetësore

Prej frikës nga koronavirusi, pejanët iu rrinë larg objekteve shëndetësore
 

Në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Pejë, por edhe në qendrat tjera të mjekësisë familjare dhe ambulanca, ditëve të fundit ka rënë në mënyrë drastike numri i pacientëve.

Këtë rënie e ka konfirmuar të premten për Kohën Ditorë, drejtori i Shëndetësisë, Petrit Loci.