Kosovë

Bulliqi premton se me VV-në në pushtet, askush në Podujevë nuk do të diskriminohet

Bulliqi premton se me VV-në në pushtet, askush në Podujevë nuk do të diskriminohet
 

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje, Shpejtim Bulliqi, në hapje të fushatës zgjedhore në Podujevë për kryetar të Komunës, ka thënë se komuna është e të gjithëve, se nuk diskriminon, dhe se “atë diskriminim që e përjetojnë qytetarët do të marrë fund më 15 mars”.

“Ekspertët e LVV-së kanë hartuar një program qeverisës të gjithmbarshëm që premton një zhvillim ekonomik, shëndetësi, arsim, kulturë, rini dhe sport. Fusha e parë është administrata, politikat dhe masat administrative të paanshme, me shërbime të digjitalizuara, e-kiosqet, rritja e numrit të tyre, 3 prej tyre në fshatra të llapit, e-shpenzimi”, u shpreh ai, raporton “Koha Ditore”.