Kosovë

Opozita në Lipjan akuzon kryetarin e komunës për keqmenaxhim të parasë publike

 

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Lipjan nëpërmjet një konference për media të martën, ka akuzuar qeverisjen lokale për keqmenaxhim të parasë publike derisa rruga me katër shirita në vlerë prej rreth 2 milion eurosh prej 2013-s po zvarritet për shkaqe politike.

Kjo trase e rrugës fillon në hyrje të qytetit të Lipjanit dhe përfundon në rrugën “Skënderbeu” afër stacionit të trenit, raporton Koha Ditore.