Kosovë

​Komuna e Obiliqit me manifestim kulturor për 12-vjetorin e Kosovës shtet

​Komuna e Obiliqit me manifestim kulturor për 12-vjetorin e Kosovës shtet
 

Për nder të 12-vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport e Komunës së Obiliqit nën përkujdesjen e kryetarit të kësaj komune ka organizuar një manifestim kulturor.

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, ka përkujtuar sakrificën dhe gjakun e derdhur të dëshmorëve në rrugën e gjatë dhe të mundimshme për të arritur deri te liria aq shumë e pritur.