Kosovë

Drejtoria për Arsim e Kamenicës padit 23 prindër për moszbatim të reformës arsimore

 

Drejtoria për Arsim e komunës së Kamenicës, ka paditur 23 prindër për moszbatim të reformës në arsim.

Prej afro një viti, reforma arsimore, e ndërmarrë nga Kastrati po refuzohet nga banorët e fshatrave Koretin, Busavatë, Topanicë, Strezovc dhe Krilevë.