Qendra e Kompetencës në Malishevë shënoi 10 vjetorin e themelimit

Qendra e Kompetencës në Malishevë shënoi 10 vjetorin e themelimit

03 December 2019 13:16

Qendra e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” në Malishevë, sot ka shënuar ditën e shkollës dhe njëherit 10 vjetorin e hapjes së saj.

Fillimisht, zëvendësdrejtori i Qendrës së Kompetencës “Kujtim Krasniqi” , Besart Shala, foli për historikun e kësaj qendre të kompetencës dhe rëndësinë e saj në këto 10 vite të funksionimit, ndërsa kryetari i KomunësRagip Begaj, foli për përpjekjet e komunës së Malishevës, në ndërtimin e kësaj qendre dhe përkrahjen e pakursyer të shtetit norvegjez, të cilët ishin donatorët për ndërtimin e saj.

Përfaqësuesja e Ambasadës norvegjeze, Jenny Stenberg Sorvold, pasi përshëndeti të gjithë, foli edhe për qendrën e kompetencës “Kujtim Krasniqi”, të cilën e vlerësoi si prej qendrave më të mëdha, më moderne dhe më të mirat në rajon dhe me standarde evropiane, kurse rritja e cilësisë në arsim dhe edukimi, janë çelës i zhvillimit të shoqërisë”.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme