Kosovë

Ambulancat e dy fshatrave të Lipjanit pa laboratorë për analiza

 

Banorët e fshatrave Smallushë dhe Banullë të Komunës së Lipjanit prej disa vjetësh po përballen me mungesën e laboratorëve për analiza.

Për këtë shkak banorët po obligohen t’i marrin shërbimet në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Lipjan.