Kosovë

Në Mitrovicë nis projekti për krijimin e hapësirave rekreative për fëmijë

 

Në qytetin e Mitrovicës ka filluar së zbatuar projekti për krijimin e hapësirave gjelbëruese dhe rekreative për fëmijë, projekt ky i cili do të kushtojë rreth 430 mijë euro, bashkëfinancim mes Komunës së Mitrovicës dhe Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, bëhet .

Drejtori për Shërbime Publike dhe Infrastrukturë, Naser Muja, sot ka inspektuar punimet të cilat janë duke u kryer përreth Liqenit Akumulues në Suhadoll, parkut “Xhevë dhe Fehmi Lladrovci” afër stacionit të autobusëve, si dhe parkut “Tedesi” në rrugën “Lekë Dukagjini”, transmeton Koha.net.