Kosovë

Këshilli i prindërve kërkon rinovimin e objektit të shkollës “Gjon Serreçi” në Ferizaj

Këshilli i prindërve kërkon rinovimin e objektit të shkollës “Gjon Serreçi” në Ferizaj

Këshilli i prindërve dhe stafi mësimor i shkollës “Gjon Serreçi” kanë kërkuar riparimin e objektit me urgjencë.

Visar Islami, nënkryetar i Këshillit të prindërve në Ferizaj, ka thënë se objektet e tjera shkollore janë në gjendje më të mirë teknike pasi që në shumë raste po investojnë vetë prindërit, ndërkaq në këtë shkollë gjendja është e rëndë, shkruan sot Koha Ditore.