Kosovë

Opozita e kritikon zvarritjen e punimeve në Sheshin e Pejës

Opozita e kritikon zvarritjen e punimeve në Sheshin e Pejës
 

Pesë muaj pasi që kanë nisur punimet në realizimin e fazës së parë të projektit për ndërtimin e sheshit “Skënderbeu”, përfundimi i punimeve duket i largët.

Për opozitën në Pejë, punimet janë duke u zvarritur tepër, pasi, sipas saj, faza e parë parasheh dinamikën e kryerjes së punimeve prej 180 ditësh, dhe është pritur që deri në fund të vitit të përfundojnë punimet. “Janë paraparë për 180 ditë të përfundojnë punët në Shesh, shkruan sot “Koha Ditore”.