Kosovë

Banorët e disa fshatrave të Istogut thonë se mbetën disa ditë pa rrymë

 

Ndryshimet atmosferike dhe era e fuqishme gjatë kësaj jave, u kanë sjellë dëme në energji elektrike banorëve të fshatrave Rakosh të Komunës së Istogut.

Ata thonë se me ditë të tëra mbetën pa energji elektrike shkaku i rrjetit që, sipas tyre, është i dobët dhe për këtë çështje, KEDS-i nuk ndërmori asnjë hap.