Kosovë

Ministri Matoshi insiston se laura do të vendosen në parqe nacionale, përfshirë edhe atë në Rugovë

 

Ka muaj që ky vend në Rugovë ka mbetur në këtë gjendje.

Këtu do të duhej të ishin vendosur laurat, për të cilat Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor nisi punën në fillim të vitit. Por, punimet u ndërprenë pas kundërshtimeve të banorëve, raporton KTV.