Kosovë

Mbahet “Ecja Prindërore”, kërkohen politika familjare të shëndetshme

Mbahet “Ecja Prindërore”, kërkohen politika familjare të shëndetshme

Qytetarët e Prizrenit sot bën “Ecja Prindërore”, kushtuar prindërve dhe të drejtës së tyre për të gëzuar politika familjare të shëndetshme.

Ecja nisi nga Ura e “Gjermanëve”. Pas ecjes, të gjithë pjesëmarrësit janë mbledhur te shatërvani për të diskutuar me përfaqësues të organizatave partnere për politikat aktuale mbi lejen e lindjes.