Kosovë

Për rindërtimin e sheshit të Pejës sërish pësojnë drurët shumëvjeçarë

Për rindërtimin e sheshit të Pejës sërish pësojnë drurët shumëvjeçarë

Drurët e vjetër mbi 70 vjet në sheshin e qytetit të Pejës janë prerë për realizmin e projektit për rindërtimin e sheshit. Të mërkurën buldozeri i punëkryerësit ka hequr edhe gjashtë drurë të tjerë për të liruar hapësirën për zhvillimin e punimeve dhe zbatimit të projektit.

Mirëpo, shkulja e drurëve të vjetër në shesh ka shkaktuar serish reagime të opozitës, ambientalistëve dhe shoqërisë civile, të cilët shkuljen e këtyre drurëve po e konsiderojnë si barbarizëm nga pushteti lokal, shkruan sot Koha Ditore.