Kosovë

Ahmeti: Për dy vjet Ministria e Infrastrukturës s’e realizoi asnjë projekt në Lipjan

 

Një varg kërkesash për asfaltim të rrugëve lokale dhe regjionale në Lipjan janë bërë së fundmi nga qytetarët dhe këshilltarët e Kuvendit Komunal. Megjithatë, kryetari i kësaj komune Imri Ahmeti ka kritikuar Ministrinë e Infrastrukturës duke thënë se për këtë komunë s’ka investuar asnjë cent në dy vjetët e fundit.

“Gjatë dy vjetëve që i lëmë pas nuk e kemi pasur asnjë investim nga Ministria e Infrastrukturës. Nëse dikush e di se kjo ministri ka bërë ndonjë investim në Lipjan atëherë më tregoni sepse deri tashti kemi zero investime, pra të gjitha projektet që i kemi bërë janë me buxhet vetjak të komunës”, ka thënë midis të tjerash Ahmeti, raporton Koha Ditore.