Kosovë

Rreth 300 ankesa për emrat e një mijë rrugëve në komunën e Pejës

Rreth 300 ankesa për emrat e një mijë rrugëve në komunën e Pejës

Komuna e Pejës nuk e ka përmbyllur procesin e emërtimit të rrugëve në pjesët urbane dhe rurale, të nisur para pesë vjetësh.

Komisioni paraprak që i ka emërtuar rrugët ishte formuar në prill të vitit 2014 nga Kuvendi Komunal i Pejës, shkruan sot “Koha Ditore”. Ky proces i emërtimit të rrugëve ka zgjatur plot tre vjet, ndonëse ai komision e kishte pasur për detyrë që deri në muajin korrik të të njëjtit vit të emërtojë rreth një mijë rrugë, kryesisht në vendbanimet rurale.